Perstablo stelt voor: de eerste editie van de Dag van de Perswinkel

Op zaterdag 16 oktober 2021 organiseert Perstablo de allereerste editie van de Dag van de Perswinkel. Die dag worden alle perswinkel in de schijnwerper gezet want na een ongelofelijk zwaar coronajaar stonden zij er elke dag opnieuw om hun trouwe klanten te voorzien van hun dagelijkse krant, hun wekelijkse blad of een hapje en een drankje. Hiervoor een welgemeende bedankt!

Zowat elke dag in het jaar (met een lichte vorm van overdrijving) is er wel iets te vieren. Zo is er een Vader- en een Moederdag, een Dag van de Zorg of een Werelddierendag maar een dag waarop de perswinkels gevierd worden, was er nog niet. Tot nu.

“Zaterdag 16 oktober 2021 roepen wij uit tot officiële Dag van de Perswinkel. Die dag worden de winkelpunten én hun klanten in de schijnwerpers gezet”, klinkt het trots bij Yannick Gyssens, voorzitter van Perstablo. “Een perswinkel is hét sociale bindweefsel binnen een dorp, gemeente of stad. Ook in tijden van corona en dat verdient een bloemetjes.”

Via deze speciale dag wil Perstablo aan de buitenwereld laten zien dat de waarde van zo een winkel allerminst onderschat kan worden. “Vandaag is een perswinkel zoveel meer dan een winkel waar je een krant koopt. De diversiteit aan services die deze winkels bieden biedt een absolute meerwaarde voor klanten.” Perstablo zorgt voor een kleine attentie die jij aan jouw klanten kan meegeven, want ook zij verdienen een welgemeende dank voor al die trouwe bezoekjes.

Duidt dus 16 oktober in het rood aan in uw agenda en doe mee aan de Dag van de Perswinkel. Schrijf je in via info@perstablo.be en ontdek op welke manier jouw winkel in de verf gezet kan worden. Inschrijven kan nog tot 1 september.

De Dag van de Perswinkel, zaterdag 16 oktober 2021.