Hij is klaar, hij staat online… We hebben het over www.uwkrantenwinkel.org

Die kondigt ons charmeoffensief ten aanzien van alle Vlamingen aan. Wij vragen ze hun steun. Hun massale steun als het even kan.
Via deze site, de Facebook pagina en andere sociale netwerken, kunnen we samen onze dagdagelijkse klanten vragen om u te ondersteunen in uw vak, in uw sociale rol, en de petitie op de site te ondertekenen, om de Facebook-pagina leuk te vinden en, tegen het einde van februari, om de postkaarten
te ondertekenen in uw verkooppunt. Doe mee en deel dit met je contacten.
We hebben doelen voor ogen: een hoog aantal handtekeningen via de online petitie en een hoog aantal bezoekers en “likes” op de Facebook Pagina.
Ons netwerk ziet nog altijd meer dan 300.000 klanten per dag, dus is het geen onrealistisch doel om 300.000 supporters te hebben.
Stel je voor dat je in het Parlement aankomt met zoveel steun… Het zal moeilijk voor ze zijn om onze concrete en haalbare eisen,
die we in het zeven punten-memorandum maken, te blijven negeren. We kunnen onderhandelingen beginnen zodat de wetgeving ons in staat stelt aan de slag te blijven op een fatsoenlijke manier.
Wij nodigen u uit om het op uw pagina’s te delen.
Het memorandum is geschreven, nu is het aan jullie om mee het verschil te maken…
Dank voor uw steun!