Het politieke memorandum van Perstablo

In het midden van deze tweede editie van Perstablo Magazine zal men een politiek memorandum vinden, welke men vrij kan kopiëren en overhandigen aan alle politieke personages die eventueel jullie winkelpunt bezoeken. Het is tevens ook te verkrijgen op eenvoudig verzoek via info@ perstablo.be wij sturen u dan een*. PDF document toe via mail.

Dit memorandum omvat verschillende punten waarvan Perstablo en Prodipresse denken dat het aan de politieke verantwoordelijken is om een zekere graad van bescherming te geven aan onze winkelpunten.

Onze buurtwinkel zijn onmisbaar in het sociale leefgemeenschap alsook hebben zij een grote economische impact in Belgie. De gemeenteraadsverkiezingen van Oktober 2018 zijn in dit opzicht een kleine stap naar de grote federale verkiezingen in 2019

Dankzij jullie bijdrage kunnen deze ideeën hun weg vinden naar hogere politieke afdelingen. Hier hebben we jullie echt voor nodig. Dus DEEL MASSAAL dit memorandum via FB of ander sociale media, mail het naar alle politieke personages welke jullie gekend zijn. Networking of hoog niveau met ander woorden. Wij rekenen op jullie steun en inzet.