Edito 14: Perstablo 2.0. neemt vliegende start

Eindelijk is het zo ver. Na maanden herstructureren nam Perstablo 2.0. officieel een vliegende start op de algemene vergadering van 18 augustus. Dit nieuwe Perstablo staat garant voor een open en transparante werking waar kennisdeling centraal staat. Met de ondersteuning van onze nieuwe commissies, één voor elk van onze pijlers, zijn we klaar om de lopende problemen in onze sector met tact en vastberadenheid aan te pakken.

Hoe we deze herstructurering precies hebben gebolwerkt, leest u in een later artikel. We verwelkomen de kersverse administratoren van onze technische commissies alvast van harte bij het Perstablo-team. 

Verder roepen we graag nog even op om tijdens deze gezondheidscrisis uw plichten als winkelier naar harte te nemen. Lever uw bijdrage en help deze tweede coronapiek zo laag mogelijk te houden. Laat klanten één per één binnenkomen, zoveel mogelijk afstand houden en weiger hen toegang indien ze geen mondmasker dragen. Onze verantwoordelijkheidszin als winkelier kan een tweede lockdown van onze economie voorkomen. Wees ook hier het hart van uw buurt! 

Veel bedrijven draaiden deze zomer op een lager pitje, waaronder ook veel leveranciers. Ons team werkt echter hard verder, ook tijdens de zomermaanden. Nu de agenda’s stilaan opnieuw volstromen met afspraken houden we jullie graag op de hoogte met concrete resultaten. Daarbij zetten we volop in op onze nieuwe kanalen, dus hou zeker uw mailbox in het oog! 

Met onze maandelijkse nieuwsbrief en aanvullende mailing voor onze leden hopen we u niet alleen te informeren, maar ook te activeren. Aarzel daarom niet om bij vragen, bezorgdheden of nieuwe inzichten het Perstablo-team te contacteren via info@perstablo.be