Charlie Vanroelen zet activiteiten bij Perstablo on hold

Vice-voorzitter van Perstablo, Charlie Vanroelen, zal zijn ambt bij Perstablo tijdelijk stopzetten. Vanwege zijn vele professionele nevenactiviteiten besloot Charlie zijn verplichtingen bij Perstablo neer te leggen. “We vinden het erg jammer dat Charlie het team verlaat, maar we begrijpen zijn beslissing. Er komt heel wat bij kijken, en elk mens verdient af en toe een pauze, een herbronning”, getuigt Yannick Gyssens, voorzitter van Perstablo.

Als vice-voorzitter was Charlie nauw betrokken bij de opvolging van verschillende dossier rond pers-, tabak- en kansspelen. Ook was hij verantwoordelijk voor het opstellen en communiceren van verschillende ledenacties samen met partners. Misschien heb je hem ooit wel eens in je dagbladhandel zien passeren, als je ooit de prijs van de Denksportpuzzel in ontvangst mocht nemen toch.

Kortom, met zo’n palmares zal Charlie gemist worden. Al zien de bestuurders de toekomst rooskleurig.  “Dankzij de nieuwe structuur van Perstablo en met behulp van de nieuwe permanente technische commissies is het team helemaal klaar voor wat de toekomst brengt”, besluit Yannick. “In Charlies afwezigheid doen we er alles aan om zijn taken op te vangen, en we wensen hem alle succes toe in zijn verdere professionele activiteiten.”